Zelfstandig Assistent Accountant

Zelfstandig Assistent Accountant

Voor onze samenstelpraktijk zijn wij op zoek naar een Zelfstandig Assistent Accountant. We zoeken een ambitieuze collega die ons komt versterken. Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan of neem eerst contact op met E. Letink.

Jouw profiel

Je hebt een hbo-opleiding Bedrijfseconomie of Accountancy afgerond. Je bent bereid te investeren in je ontwikkeling middels het volgen van relevante cursussen.

Daarnaast heb je 3 tot 5 jaar relevante werkervaring binnen de samenstelpraktijk van een accountantskantoor. Je maakt je het gebruik van softwarepakketten snel eigen, waarbij kennis en ervaring met AccountView, Basecone en Visionplanner een pre is. We zijn op zoek naar een ambitieuze, nauwkeurige, spontane, betrokken en flexibele collega. Ook beschik je over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden en taalbeheersing en ben je een echte teamplayer. Daarnaast kun je zowel goed zelfstandig als in teamverband werken.

De functie

Jouw functie is zeer divers. Je werkt in een team van ervaren collega’s met wie je kunt sparren over werkzaamheden en ideeën kunt uitwisselen. Daarnaast zullen zij je coachen in jouw groei- en ontwikkeltraject. Je houdt je onder andere bezig met het controleren van financiële administraties en het samenstellen van jaarrekeningen. Dit gebeurt op kantoor of bij de klant op locatie. Je voorziet de klant gevraagd en ongevraagd van adviezen. Daarnaast verzorg je aangiften omzetbelasting, bereid je tussentijdse cijfers voor en ondersteun je de accountant. Ook het zelfstandig opstellen van aangiften IB en Vpb behoort tot je takenpakket. Je toegevoegde waarde ligt dan ook in het meedenken met en bouwen aan het accountantskantoor van de toekomst. Vanzelfsprekend zorg je voor een intensieve zakelijke relatie met onze klanten waarbij vertrouwen een grote rol speelt.

Ons aanbod

Wij bieden je een uitdagende baan in een informele, open en collegiale werksfeer. Bovendien is er voldoende ruimte voor jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. A&L Adviseurs & Accountants is een betrokken werkgever die  uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden biedt.

Wil je meer informatie over deze functie? Bel en vraag naar E. Letink, 074-8200205. E-mailen kan ook: e.letink@al-accountants.nl